Ελένη Φωτοπούλου για την τηλεοπτική κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα»

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη!

Must Read

Πριν 11 χρόνια περίπου είχε ξεκινήσει η κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Φωτοπούλου και την Ελένη Μενεγάκη, με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη ότι δεν τη στήριξε σε ένα πρόβλημα που είχε με τα ωράρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή στην οποία συνεργαζόντουσαν.

Για την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε σήμερα η Ελένη Φωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο θέμα πήρε τεράστια τροπή επειδή δεν είχε κάνει καλούς χειρισμούς.

«Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία.Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε», τόνισε.

https://vimeo.com/656585240

Τις δηλώσεις της Ελένης Φωτοπούλου σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά χάρηκα που την είδα. Είχαμε μιλήσει για την αλλαγή που φέρνει στης ζωή είναι μωρό. Δεν υπάρχει περίπτωση αν δούμε κάποιον που ήμασταν χρόνια μαζί, κάναμε παρέα ή δουλεύαμε μαζί και τον πετύχουμε στην άλλη φάση της ζωής. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε και αυτό να μην είναι πρώτο θέμα συζήτησης»

«Πολύ σε ευχαριστώ. Ωραία που είναι ακούς ωραία λόγια και γλυκές κουβέντες από τους ανθρώπους που έχεις περάσει κάποια χρόνια μαζί τους. Επαγγελματικά χωρίς προσωπικά δεν γίνεται. Δεν έχει σημασία αν τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε όλοι, αφού εδώ είμαστε κάθε μέρα μαζί, να το παλεύουμε, να το βρίσκουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε, να μαλώνουμε, να χαϊδευόμαστε. Μαζί», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This