Σοκαρισμένος ο Γιάννης Σερβετάς με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»

«Δεν το έχω… και μου βγαίνει σε θυμό»

Must Read

Ύστερα από τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναρτούσε ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεση της και ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα τον έδιωξαν από την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς δηλώνουν σοκαρισμένοι για τα όσα έχουν μαθευτεί για τον πρώην, στενό τους συνεργάτη.

Οι Ράδιο Αρβύλα μάλιστα σκοπεύουν να αναλάβουν την οποιαδήποτε νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή χρειάζεται το θύμα.

Ο Γιάννης Σερβετάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

«Τα είπαμε όλα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο… Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα. Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Δεν το έχω… και μου βγαίνει σε θυμό. Ευχαριστώ, να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/656983576

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This