Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη θεατρική παράσταση της Κατερίνας Βρανά

H δύναμη ψυχής είναι γένους... θηλυκού!

Must Read

Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνάντησε από κοντά την Κατερίνα Βρανά στην επίσημη πρεμιέρα της με το έργο «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη Γη», στο θέατρο «Ηβη», η χαρά και η συγκίνηση υπήρξαν έκδηλες και από τις δύο πλευρές.

Μπορεί τα νέα που έμαθε από τους γιατρούς, στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι, να μην ήταν αυτά που περίμενε και να απογοητεύτηκε, ωστόσο η 35χρονη Ιωάννα, η οποία επιβίωσε από την επίθεση με βιτριόλι από τη -φυλακισμένη πλέον- Εφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα, δεν το βάζει κάτω. Απεναντίας, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ψυχικής δύναμης. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, ότι η νέα κοσμική έξοδός της έγινε στο θέατρο, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί μια ακόμη νικήτρια της ζωής, η Κατερίνα Βρανά, η οποία πάλεψε για τη ζωή της πριν από λίγα χρόνια, όταν έπαθε διάτρηση εντέρου και διασωληνώθηκε στη μακρινή Μαλαισία.

Η αγαπημένη κωμικός κατάφερε όχι μόνο να αναρρώσει, αλλά και να επιστρέψει στη σκηνή, παρόλο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση και την άρθρωσή της. Οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, με τα φλας να κάνουν τη νύχτα μέρα στη διάρκεια της συνάντησής τους στο φουαγιέ. Σημειώνεται πως η Κατερίνα Βρανά συμπράττει φέτος με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Glorious» και η επίσημη πρεμιέρα τους, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, προσέλκυσε προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους ήταν η Δέσποινα Βανδή (χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη), ο Θοδωρής Αθερίδης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και από τη φετινή θεατρική παρτενέρ του στο Μικρό Παλλάς, Δήμητρα Ματσούκα, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Ιάσονας Μανδηλάς, που έκανε πρόσφατα coming out ως γκέι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This