Σοφία Πανάγου: «Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50, ήταν πατρική»

Must Read

Η Σοφία Πανάγου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική κωμική σειρά Πενήντα Πενήντα το 2005, όπου υποδυόταν την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη και της Άβας Γαλανοπούλου. Μάλιστα ήταν και η πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά.

Για την συνεργασία της με τον προφυλακιστέο ηθοποιό που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», όπου παραδέχτηκε ότι η μεταξύ τους συνεργασία ήταν άψογη, ωστόσο δεν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του.

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπέρ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων», είπε αρχικά.

«Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πιστεύω βέβαια αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα.

Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50, ήταν πατρική. Ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου. Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

https://vimeo.com/657440241

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This