Νεκτάριος Σκαμνάκης: Happy birthday με ερωτευμένα ζευγάρια

Must Read

Καιρό είχαμε να δούμε τόσα ζευγάρια της showbiz μαζεμένα στο ίδιο event. Ο γνωστός pr man Νεκτάριος Σκαμνάκης είχε τα γενέθλιά του και οργάνωσε ένα glamorous birthday party στο Pasaji, στο κέντρο της Αθήνας, όπου έδωσαν το «παρών» ένα σωρό διασημότητες, με τους φωτογράφους να μην προλαβαίνουν να απαθανατίζουν ως επί το πλείστον ερωτευμένους άντρες και γυναίκες.

Ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η μέλλουσα σύζυγός του Ιωάννα Σιαμπάνη έκαναν εκεί την πρώτη τους κοσμική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και δεν παρέλειψαν να ποζάρουν δίπλα στον εορτάζοντα.

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Τα φλας μαγνήτισαν επίσης η νικήτρια του πρώτου «Power of Love» Στέλλα Μιζεράκη με τον youtuber αγαπημένο της Δόκτορα Χταπόδια, αλλά και η πρώην παίκτρια του «Survivor» Βιργινία Δικαιούλια, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, γνωστό ηθοποιό Πάρη Σκαρτσολιά.

Στέλλα Μιζεράκη – Δόκτωρ Χταπόδιας
Βιργινία Δικαιούλια – Πάρης Σκαρτσολιάς

Η σέξι -όπως πάντα- Μάγκυ Χαραλαμπίδου βρέθηκε επίσης στο πάρτι του Νεκτάριου Σκαμνάκη μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν και ο yoga trainer των celebrities Ιων Μάγκος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία έγινε γνωστή από το «My Style Rocks».

Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This