Ελένη Φουρέιρα: «Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για τον Mad Clip, δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο με λέξεις»

Must Read

Στην επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα τραγούδια της έκανε αναφορά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Mad Clip, που έφυγε άδικα από την ζωή πριν από λίγους μήνες.

«Mε τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχουμε μεγάλη αγάπη. Ότι έχω κάνει μαζί του έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Του το χρωστούσα αυτό το σχήμα. Έχουμε κάνει ένα σχήμα πολύ νεανικό» είπε η τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της φέτος στο THEATRO Athens.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εμφάνισή της στο πλευρό της Άννας Βίσση στην βραδιά για τα 10 χρόνια της Panik Records λέγοντας: «H Άννα Βίσση με έχει εμπνεύσει πάρα πολύ. Μόνο που ανέβηκα στη σκηνή μαζί της είναι τεράστια τιμή και χαρά». Εξομολογήθηκε δε, πως Το «Αεράκι» το πίστευε πάρα πολύ η εταιρεία της. «Το είχα έξι χρόνια. Είχα κολλήσει με το στίχο ‘φάρος στην Φολέγανδρο’ αλλά ο στιχουργός δεν ήθελε να το αλλάξει» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο πόνος δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις, ό,τι και να πω είναι λίγο»

Η τραγουδίστρια έκανε και ειδική αναφορά στον traper, Mad Clip, με τον οποίο συνεργάστηκε λίγους μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο.

«Το ‘Μπορεί’ έσπασε κάθε ρεκόρ όταν το κυκλοφoρήσαμε. Σε 35 ώρες έκανε 1 εκατομμύριο views. Ο Mad Clip μου το έλεγε. Όταν βγήκε το τραγούδι στο youtube μιλούσαμε κάθε δέκα λεπτά. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για τον Mad Clip. Ο πόνος δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ότι και να πω είναι λίγο» δήλωσε.

Τέλος, η τραγουδίστρια έκανε λόγο και για την Eurovision. «Χαίρομαι που πίστεψα στον εαυτό μου και πήρα την απόφαση να πάω στη Eurovision. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω και να ανταπεξέλθω σε κάτι τόσο μεγάλο. Ελπίζω να έρθουν και άλλα τέτοια πράγματα ωραία στο εξωτερικό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This