Νίκος Βέρτης: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

«Με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media

Must Read

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Νίκος Βέρτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε πως ο κορωνοϊός τον… πρόλαβε δύο μέρες πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου», έγραψε σχετικά.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του τραγουδιστή, το νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του θα ανοίξει τις πόρτες του και πάλι στις 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων.

Η ανάρτησή του:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This