Μάνια Παπαδημητρίου-Δανάη Παπουτσή: Ακόμη 2 ηθοποιοί που έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου

«Αποκλείστηκα από ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου»

Must Read

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά κωδίκων συμπεριφορών στο χώρο του θεάτρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακόμα δύο πολύ γνωστές ηθοποιοί αποκαλύπτουν όσοι έχουν βιώσει παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά με αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, στον εργασιακό τους χώρο.

Ο λόγος για την Μάνια Παπαδημητρίου και τη Δανάη Παπουτσή οι οποίες μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψαν τις δικές τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Συγκεκριμένα η Μάνια Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά. Και έφυγα και το πλήρωσα, ανάποδα από ό,τι γίνεται σήμερα. Αποκλείστηκα από ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου αλλά δεν μετάνιωσα. Υπέστην μία εργασιακή βία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους»

Η Δανάη Παπουτσή με την σειρά της αποκάλυψε πως έχει βιώσει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά έγινε στο χώρο του σπικάζ και η άλλη στο χώρο του θεάτρου.

«Υπήρξε παρενόχληση σεξουαλική. Ήταν πιο τραβηγμένο. Ήμουν σε οντισιόν. Ήμουν μόνη μου στη σκηνή. Γυρίζω, αντικρίζω αυτό που αντικρίζω, με απόλυτη ψυχραιμία πήρα την τσάντα μου, είπα σε αυτόν τον άνθρωπο αυτό που ήθελα να πω και αποχώρησα», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/658889867

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This