Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Ο Ορέστης Τζιόβας καταγγέλει γνωστό παραγωγό για χρέη: «Είναι δόλιος και αληταράς»

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Ο Ορέστης Τζιόβας πριν τρία χρόνια περίπου είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία κατηγορούσε τον παράγωγο Παντελή Καλατζή ότι του χρωστούσε χρήματα.

Ο συγκεκριμένος παραγωγός ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται και είναι μάλιστα ετοιμάζεται να ανεβάσει την θεατρική παράσταση της Έλενας Ακρίτα. Ο γνωστός ηθοποιός όντας έξαλλος με αυτό το γεγονός αναδημοσίευσε την ανάρτηση του, καθώς έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που είχαν συνεργαστεί και παραμένει απλήρωτος.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Πριν 2.5 χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Thanassis Totsikas. Η ταινία ήταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς όπως: Nova, ΕΡΤ, κλπ

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελης Καλατζης πασίγνωστος για την αφερεγγυοτητά του για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως.

Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με την λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε κάποιος όρος που να αφορούσε στην τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο Παντελής Καλατζής εδώ και 2.5 χρόνια μας δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα, η απάντηση ήταν “από Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω”, “την άλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω” κλπ κλπ

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματα μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας και η απάντηση που έλαβα ήταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφού υπάρχει ανάγκη. Όταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα όπως είχαμε πει. Φυσικά και πάλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ήταν “βρε δε μας γ@μ@ς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε”.

Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταράς. Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε κάθε συνεργασία του. Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει πράξει και άλλες ταινίες ( Bachelor 2&3 )

Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, προφανώς δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομο μου αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελης Καλατζης.

Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!!

Κοινοποιήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια»

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή πρωινό όπου ανέφερε ότι: «Προ πέντε ετών είναι αυτό το χρέος. Ποτέ δεν καλύφθηκε. Η συμφωνία μου, όπως και όλων, ήταν με τη λήξη των γυρισμάτων να πληρωθούμε. Δεν αφορούσε στην ολοκλήρωση της ταινίας ή στην ολοκλήρωση της παραγωγής ή στη διανομή στις αίθουσες. Και τώρα, επειδή πηγαίνουμε για παραγραφή χρέους, τον Φεβρουάριο κλείνουμε πέντε χρόνια, κινούμαστε τώρα όσο περισσότερο μπορούμε.

Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν μέσω δικηγόρου, που δε θέλω να ονοματίσω προφανώς, ο οποίος τελικά δεν φάνηκε να είναι τόσο με το μέρος μας γιατί πήγαινε προς την παραγραφή, δηλαδή με τακτική. Χρωστάει ο άνθρωπος σε πάρα πολύ κόσμο.

Υπήρξε ένα πρόβλημα με την τότε σύζυγό μου, θέμα υγείας, του ζήτησα ευθέως να πάρω χρήματα, μου είπε ότι θα με βοηθήσει και μου φέρθηκε κατ΄ αυτό τον τρόπο. Δεν έχει υπάρξει απλά αφερέγγυος. Μου είπε ότι θα με βοηθήσει στο πρόβλημα υγείας και όταν του ζήτησα τον λόγο, «γιατί δε με βοηθάς όπως μου είπες» μου μίλησε κατ’ αυτό τον τρόπο.

Πολλοί συνάδελφοί μου έχουν το ίδιο θέμα μαζί του. Και αυτό μου κάνει εντύπωση και είναι και ένα δείγμα ότι δε φέρθηκε μόνο σε εμάς έτσι αλλά είναι μια τακτική γενικότερη. Δε μου έκανε μήνυση, για καλό του μάλλον γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί. Φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο να αποκαταστήσει τη φήμη του γιατί προφανώς έχει κάποιες πλάτες σε αυτόν τον χώρο και συνεχίζει να δουλεύει. Έχει βγάλει τα “Bachelor” ,έχει βγάλει τόσες ταινίες.

Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον νόμο σε σχέση με το αν υπάρχει εξύβριση στην ανάρτησή μου με τη φράση “Ο Παντελής Καλαντζής είναι δόλιος και αληταράς”. Είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω γιατί δεν υπάρχει συκοφαντία, υπάρχει εξύβριση αλλά βάσιμη και δεν υπάρχει συκοφαντία»

Τόνια Σωτηροπούλου

Την ίδια άποψη όμως φαίνεται πως έχει και η συμπρωταγωνίστρια του Ορέστη Τζιόβα στην ταινία που ήταν παραγωγός ο Παντελής Καλατζής, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Σεβόμαστε όλοι το σινεμά και για κανέναν από εμάς δεν είναι χόμπι, ούτε για τους ηθοποιούς ούτε για τους τεχνικούς. Για να υπάρξει εξέλιξη και υγεία στον χώρο πρέπει ο κινηματογράφος να απαρτίζεται από άτομα που το σέβονται, κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν καταχράζονται τη δουλειά κανενός», τόνισε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίσκεψη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Άγιο Όρος

Για έναν βιασμό και δυο απόπειρες καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με το Μικτό Ορκωτό...

Λίντσεϊ Λόχαν: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του Instagram

Η Λίντσεϊ Λόχαν θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από...

Χαρά Βέρρα για την εγγονή της: «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, το...

Η Χαρά Βέρρα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων μίλησε για...

Παύλος: «Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία, έχουμε κι εμείς παιδιά και καταλαβαίνουμε»

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε τον Παύλο Γλύξμπουργκ κατά την άφιξή του...

Αθηνά Οικονομάκου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά πολλές...

Μπέττυ Μαγγίρα: Η φωτογραφία του Δημήτρη Μάζη από το παρελθόν και ο προσωπικός απολογισμός

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει...

Αύγουστος Κορτώ: «Η μητέρα μου πήρε 450 χάπια κι ήξερε ότι θα την έβρισκα...

Ο Αύγουστος Κορτώ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και αναφέρθηκε στην μητέρα του,...

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε πρώτη φορά για το επίμαχο τραγούδι της Σακίρα

O Zεράρ Πικέ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «El mon» στο «RAC1» και αναφέρθηκε για...

Νίκος Ρουβάς: Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη ασχολείται επίσης με τη μουσική

O Σάκης Ρουβάς έχει άλλα τρία αδέρφια, τον Βασίλη Ρουβά, τον Απόστολο Ρουβά και...

Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της

Ευτυχισμένη μητέρα επειδή μεγαλώνει δύο αγόρια δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξή της, σημειώνοντας...

Έξαλλη η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα…»

Την οργή της Άντζελας Δημητρίου προκάλεσαν δημοσιεύματα αναφορικά με την ακύρωση προβολής της εκπομπής-αφιέρωμα...

Χάντερ Σέιφερ: «Οσκαρική» τρανσέξουαλ η νέα μούσα του Λάνθιμου

Στο «κλαμπ» με τις μούσες του Γιώργου Λάνθιμου έχει μπει η Χάντερ Σέιφερ. Η...

Νίκος Οικονομόπουλος: Το μοντέλο που του έκλεψε την καρδιά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της χώρας μας. Ο...

Σαμπρίνα: «Με έχουν ερωτευτεί γυναίκες και με έχουν διεκδικήσει»

Όλοι την γνωρίζουμε με το όνομα Σαμπρίνα όμως το πλήρες όνομα της είναι «Αλεξάνδρα...

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος χαίρεται όταν τσιρίζω! Τι να κάνουμε, είμαστε ανώμαλο ζευγάρι»

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως δεν είναι και πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Η...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς μετά την συγκλονιστική παρέμβαση για τα Τέμπη

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη...

Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της

Ευτυχισμένη μητέρα επειδή μεγαλώνει δύο αγόρια δήλωσε η Αγγελική...

Master Chef: To Twitter ξέσπασε κατά της Πωλίνας

Στο τεστ δημιουργικότητας η Μαρία Μπέη έδωσε το μειονέκτημα...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχώρησε από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση είναι γεγονός....

Λάκης Λαζόπουλος: Φεύγει ένα τρένο (Επεισόδιο 12ο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Τετάρτη στις...

Αδιανόητο: Επίθεση από την αστυνομία δέχθηκε ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου

Ανατριχίλα και προβληματισμό προκαλεί η στάση των αστυνομικών χθες...

Κηδεύεται ο νεκρός μηχανοδηγός, Νίκος Ναλμπάντης, παρουσία του πατέρα του

Τελικά εκδόθηκε από την Τουρκία, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης

NEWSROOM