Δέσποινα Μοίρου: «Tαξίδεψε» τους VIP guests στην έκθεση των Pink Floyd στο L.Α.

Η Ελληνίδα σταρ μιλάει για τη συνεργασία και τις εμπειρίες της με το θρυλικό συγκρότημα της ροκ

Must Read

Η Δέσποινα Μοίρου σαρώνει στον πλανήτη Χόλιγουντ, με την Ελληνίδα ηθοποιό, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, να λέει «ναι» στην πρόταση από τους Pink Floyd για να είναι εκείνη που θα ανοίξει τη μεγαλύτερη έκθεση που έχει γίνει με όλα τα αρχεία του συγκροτήματος, τις μακέτες, τα μουσικά τους όργανα και οτιδήποτε αφορά την ιστορία της θρυλικής μπάντας.

Το Vogue Multicultural Museum, στο Λος Αντζελες, διαμόρφωσε ειδικούς χώρους για τις ανάγκες της έκθεσης «Their Mortal Remains», με τη Μοίρου να κάνει το opening μόνο για VIP καλεσμένους! Μάλιστα, τα μέλη των Pink Floyd μοιράστηκαν μαζί της προσωπικές τους ιστορίες και αρχεία που δεν έχουν δώσει ποτέ δημόσια! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Scott Page, ανοίγοντας το κινητό του, της έδειχνε τα backstage της συναυλίας τους στη Βενετία, όπου χιλιάδες κόσμου βρισκόταν πάνω στις γόνδολες, ενώ η ίδια είχε το προνόμιο να βιντεοσκοπεί την έκθεση, με το συλλεκτικό υλικό να καταλήγει αποκλειστικά σε εκείνη!

Συλλεκτική μπλούζα

Όπως εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοίρου, μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν πήρε δώρο από τους Pink Floyd τη συλλεκτική μπλούζα του δίσκου τους «The dark side of the moon»! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το τέλος της έκθεσης η Μοίρου έδωσε stand up comedy show, με τον Page να την ακολουθεί για να την απολαύσει επί σκηνής! «Όπως καταλαβαίνετε, με το που εμφανίστηκε στο κλαμπ μαζί μου το κοινό τον αποθέωνε» λέει στην «Espresso» η Ελληνίδα σταρ με τη διεθνή καριέρα, για να συμπληρώσει: «Αυτό το show το αφιέρωσα στους Pink Floyd και εξήγησα στο κοινό τη μαγική συνεργασία μου με αυτή τη θρυλική μπάντα και τι έζησα πριν από λίγο στη μεγαλειώδη έκθεσή τους! Έπειτα ξεκίνησα τα αστεία μου και έγινε χαμός», με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με το συγκρότημα έως το 2024!

«Από την αρχή που συνεργάστηκα με τους Pink Floyd έχω βάλει τη συγκεκριμένη συνεργασία στο βιογραφικό μου ως ό,τι πιο σπουδαίο που έχω κάνει. Μπαίνει πρώτη και με χρυσά γράμματα! Το γεγονός ότι αναγνώρισε το ταλέντο μου αυτή η θρυλική μπάντα και το συμβόλαιό μου μαζί τους είναι μακράν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω κάνει. Οι Pink Floyd και Doors είναι τα αγαπημένα μου συγκροτήματα! Ένιωσα κάτι μαγικό στη σκηνή όταν τους άνοιγα τις τιμητικές τους συναυλίες! Γνώρισα μαζί τους μεγάλους μουσικούς που παρευρέθηκαν ως guests στα εγκαίνια της έκθεσης και τώρα που τους ξανασυνάντησα πετούσα στα σύννεφα από τη χαρά μου!» λέει η ίδια συγκινημένη στην «Espresso»!

Σε stand up comedy

Nα σημειώσουμε πως η Ελληνίδα ηθοποιός, που σαρώνει στην Αμερική, έχει βιώσει ό,τι δεν κατάφερε κανένας άλλος Έλληνας ηθοποιός, όταν το 2017 είχε επιλεχτεί από τους Pink Floyd για να βρεθεί στην ίδια σκηνή μαζί τους! Η θρυλική πρόταση συνεργασίας έγινε όταν εκείνη έδινε ένα μοναδικό stand up comedy show στη σκηνή του διάσημου Viper Room, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Τζόνι Ντεπ, και στο τέλος της παράστασης την πλησίασαν δύο μέλη της θρυλικής μπάντας των Pink Floyd. Δηλώνοντας ξετρελαμένοι με το ταλέντο της και το χιούμορ της, οι βετεράνοι μουσικοί τής ζήτησαν να τους ακολουθήσει στις συναυλίες τους και να τις ανοίγει με την «υπογραφή» της: «Θυμάμαι ότι έκλαιγα σαν μικρό παιδί για την τιμή που μου έκαναν, και δεν μπορούσα να πω ούτε “ευχαριστώ”, γιατί είχα συγκλονιστεί! Ήταν ένα απερίγραπτο συναίσθημα»!

Η χρονιά, λοιπόν, για τη Μοίρου κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού μετά τη συνεργασία της με τον Ridley Scott και την επιτυχία της στο Φεστιβάλ των Καννών, έσπασε και τους τοίχους του Χόλιγουντ χάρη στη συνεργασία της με τους Pink Floyd!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This