Μαρία Καρλάκη: «Μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο»

«Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου»

Must Read

Η Μαρία Καρλάκη σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφέρθηκε σε αυτήν τραυματική εμπειρία που έζησε, περιγράφοντας την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά και που δεν έχουν βρει ακόμη τη δύναμη να μιλήσουν

«Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα. Το πιο δύσκολο που έχω περάσει ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή και έπρεπε να πάω να τραγουδήσω. Η απώλεια της μητέρας μου ήταν ιατρικό λάθος. Αρκετά πρόσφατα έφτασα 44 κιλά, είχα ένα συναισθηματικό φορτίο αρκετά περίεργο. Τώρα είμαι 55 κιλά», είπε αρχικά.

«Όταν είχα μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, δεν είχα ακουστεί. Ο τότε σύντροφός μου μού είχε πιάσει το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο. Ο ξυλοδαρμός πρέπει να αντιμετωπίζεται πιο αυστηρά απ’ ότι τον αντιμετωπίζουν. Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου. Έχω συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό μου μέσα μου, έχω κατανοήσει για ποιο λόγο τα έχει κάνει αυτά», είπε στην συνέχεια σχετικά με τον πρώην σύντροφό της.

«Δεν θα του έκανα ποτέ μήνυση γιατί έχεις το φόβο μη σου κάνει κάτι. Πήρα βοήθεια τότε από τον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών. Πήγαινα στο μπάνιο κι έπαιρνα τηλέφωνο στο σύλλογο, όταν συνέβαιναν όλα αυτά με τον ξυλοδαρμό», κατέληξε.

https://vimeo.com/659676397

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This