Νίκος Οικονομόπουλος: «Έπρεπε να δουλεύω από πολύ μικρός! Ξεκίνησα να εργάζομαι από τα 12»

«Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου»

Must Read

Ο Νίκος Οικονομόπουλος από πολύ μικρή ηλικία επιθυμούσε να γίνει τραγουδιστής και ξεκίνησε δειλά δειλά να τραγουδάει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ παράλληλα έκανε και άλλες δουλειές. Το 2006 όμως το όνειρο του έγινε πραγματικότητα όταν αναδείχθηκε νικητής στο reality show του ALPHA, «Dream Show».

Για τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω», αποκαλύπτοντας πως μετά τον χωρισμό των γονιών του, έμεινε με τον παππού του.

«Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαϊα. Εκεί πήγα σχολείο, εκεί έκανα τους παιδικούς μου φίλους. Ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν κάποια ευκατάστατή οικογένεια, αλλά όχι και ότι δεν είχαμε να φάμε. Ο παππούς μου έφυγε από τη ζωή το 2006, όταν ξεκίνησα στην δισκογραφία, απίστευτο, λες και μου έδωσε την ευχή του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου, με τους γονείς του πατέρα μου μεγάλωσα γιατί οι δικοί μου γονείς χώρισαν όταν ήμουν 7-8 χρονών… Δύσκολες καταστάσεις, δύσκολα χρόνια για μένα. Έπρεπε να δουλεύω από πολύ μικρός για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου αρχικά. Ξεκίνησα να εργάζομαι από τα 12. Δούλευα στην επιχείρηση του παππού που ήταν ψαράδικο, ιχθυοπωλείο. Πήγαινα τις μέρες που δεν πήγαινα σχολείο και φυσικά τα Σάββατα».

«Μου αρέσει να εργάζομαι, στο σχολείο δεν ήμουν ο καλύτερος μαθητής, τα παράτησα προς το τέλος γιατί ξεκίνησα να τραγουδάω από τα 17 μου. Από 6 ετών θυμάμαι έλεγα στον παππού μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, κάτι το οποίο έγινε. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή, συγγνώμη που είμαι έτσι απόλυτος, απλά ήξερα ότι έχω καλή φωνή, αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο, δικαίωμά του», δήλωσε.

https://vimeo.com/659883923

Όσον αφορά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, ο αγαπημένος ερμηνευτής εξήγησε πως:«Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολύ άνθρωποι. Και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;.

Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα… Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο, τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί με γύρισε σε πνευμονία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και την μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες».

Στην ερώτηση, για το αν θα εμβολιαστεί, απάντησε: «Ναι, ναι θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και γω, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός», 

https://vimeo.com/659884810

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην βαθιά πίστη που έχει στον Θεό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Από πολύ μικρή ηλικία είμαι συνδεδεμένος με την πίστη. Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου. Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη κάπου να πιαστεί και δεν το βρίσκει στην οικογένειά του εγώ το βρήκα εκεί στον Χριστό. Είμαι ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Και το έχω πάρει πίσω, δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να κάνει κάτι».

https://vimeo.com/659885576

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This