Σίσσυ Φειδά: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, του είπα “τι είμαι; Cougar;»

Must Read

Η Σίσσυ Φειδά έγινε ευρέως γνωστή από την εκπομπή του Alpha “Σπίτι Απ’ Την Αρχή” την οποία παρουσίασε το 2010.

Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δουλειά της και την οικογένειά της.

Για τα επαγγελματικά της ξεκινήματα μίλησε η Σίσσυ Φειδά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κάνεις διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα, αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Φτιάξαμε μια βίλα στο κέντρο του Λονδίνου που κοστολογήθηκε 75 εκατομμύρια λίρες»

 

«Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση. Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου. Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω», είπε αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η διάσημη διακοσμήτρια το 2014 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Γιώργο Ανρίτσο. Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας τους δήλωσε πως: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί με τον άντρα μου, έχουμε έντονο χαρακτήρα και ταμπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα  του είπα “τι είμαι; Cougar; Αφού δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε πως θα λέμε ότι εγώ σε κυνηγάω».

https://vimeo.com/659892964

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This