Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες»

«Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή, εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί»

Must Read

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει σημειώσει μία σπουδαία καριέρα στον χώρο του θεάτρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στην μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του, και αυτή δεν είναι άλλη από την «Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα» και στην έγχρωμη εκδοχή της.

«Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα” μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε με μεγάλα ονόματα του θεάτρου.

«Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα ήταν σημαντικοί για εμένα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου δήλωσε πως: «Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω όμως πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες. Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες, όταν έμαθα λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι κατέρρευσα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο. Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή, εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί»

Τέλος αναφέρθηκε στον εθισμό του με τον τζόγο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είχα πάθος με τον τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό».

https://vimeo.com/659912281

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This