«Λύγισε» η Πηγή Δεβετζή για τον πατέρα της: «Mου λείπει πολύ»

H απώλεια του πατέρα της, της έχει στοιχήσει

Must Read

Ο χαμός του πατέρα της το 2012 στιγμάτισε την Πηγή Δεβετζή, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία. Ο πατέρας της έφυγε νικημένος από καρκίνο, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Δέκα χρόνια μετά, η αθλήτρια συγκινείται και βουρκώνει στη θύμησή του. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Πηγή Δεβετζή περιέγραψε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια την ημέρα των Χριστουγέννων: «Πολλές είναι οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια τα Χριστούγεννα, όταν ζούσε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ήμασταν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όχι ότι τώρα δεν είμαστε, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις από την οικογένεια μου. Το δώρο που θυμάμαι είναι ένα ποδήλατο που μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Πάντα έγραφα γράμμα και ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη αθλητικά. Με τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έλειπα πάρα πολύ καιρό από το σπίτι μου» είπε ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου σε ποιον θα έλεγε «σ’αγαπώ» η ίδια απάντησε:

«Θα έλεγα σ’ αγαπώ στην μαμά μου, στον αδελφό μου και σε όλη την οικογένειά του και σε πάρα πολύ εκλεκτούς φίλους. Μου λείπει ο πατέρας μου» είπε και βούρκωσε στην κάμερα.

https://vimeo.com/659966185

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This