Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ο μόνος που δεν φταίει και θα είναι άδικο να δεχθεί bullying»

Must Read

Αναφορά στο κίνημα MeToo αλλά και στο γιο του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη

«Δυστυχώς υπάρχει αυτή η έκρηξη βίας στην εποχή, πράγμα που απεικονίζεται έντονα και στο έργο μας. Διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις και από τη μία στιγμή “παγώνουμε” μπροστά σε αυτή την είδηση και από την άλλη μας φαίνεται σαν κανονικό και συνηθισμένο. Αυτό είναι τραγικό και αδιανόητο, εν έτει 2021 ένας άνθρωπος να πεθαίνει από το ξύλο. Όπως επίσης συνέβη και με τον Ζακ Κωστόπουλο. Ντροπή μας ειλικρινά» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο παίρνει θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τέτοια ζητήματα. «Όταν κάτι με αγγίζει θα πάρω θέση. Ο λόγος που δεν ήθελα να πάρω δημόσια θέση για κάποια θέματα που προκύπτουν ή προέκυψαν, όπως και με το #metoο, ήταν γιατί θεώρησα ότι εκείνη την περίοδο χρειαζόταν να δοθεί βήμα στους ανθρώπους που εμπλέκονταν άμεσα με την ιστορία. Γιατί η κοινωνία τώρα ήταν έτοιμη να τα ακούσει» σημείωσε και συνέχισε: «Μου φαινόταν αυτονόητο το να βγω και να πω “στηρίζω τα θύματα”. Από την άλλη πλευρά, ούτε έχω και κάποια ευχέρεια λόγου. Υπήρξαν άλλοι συνάδελφοι που βγήκαν και μίλησαν και μας κάλυψαν, όπως ο Γιάννης Μπέζος, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Κάτια Δανδουλάκη, κ.α».

«Όταν είσαι νέος δεν έχεις αποκτήσει ακόμη άμυνες»

Μάλιστα, η Μαρία Κωνσταντάκη εξήγησε ότι είναι πολύ τυχερή γιατί στα πρώτα της βήματα δεν της έτυχε κάποιο τέτοιο περιστατικό. «Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά που διαβάσαμε, η ηλικία των θυμάτων είναι νέα παιδιά. Όταν είσαι νέος δεν έχεις αποκτήσει ακόμη άμυνες για να αντιδράσεις και σοκάρεσαι μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό. Μου έχει τύχει να μην έχω καλή σχέση με συνάδελφο σε δουλειά και να μου δημιουργήσει θέμα, αλλά ήμουν μεγαλύτερη και μπόρεσα να το διαχειριστώ και να το κοινοποιήσω και στον θίασο. Δεν ήταν ακραίο βέβαια. Δεν είχαμε απλά καλή επικοινωνία και δημιουργούταν θέμα επί σκηνής. Δεν ξέρω αν ήμουν νέα πώς θα αντιδρούσα σε ένα τέτοιο περιστατικό όπως αυτά που βίωσαν τα θύματα» τόνισε.

Σε ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν μετά από κάποια χρόνια βρισκόταν σε έναν θίασο που είναι και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός απάντησε: «Μετά από όλη αυτή την ιστορία, ίσα ίσα που θα δείξω και περισσότερη αγάπη σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει και θα είναι άδικο να δεχθεί bullying. Δε θα μου άρεσε να στοχοποιηθεί αυτό το παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This