Το 2022 φέρνει γάμο (;) για Αραβανή

Must Read

Στα καλύτερά της είναι η Ευαγγελία Αραβανή, που εδώ και δυόμισι χρόνια ζει τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη, με ανθρώπους που είναι κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού να λένε πως δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και γάμο!

Οι δυο τους, που ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, πέρασαν αρκετά crash tests στη σχέση τους, αφού με το που συγκατοίκησαν έσκασε η καραντίνα και περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο. Το ότι έγιναν αυτοκόλλητοι τους έκανε καλό και, σύμφωνα με τη «Realnews», με το που άνοιξαν ξανά τα μαγαζιά άρχισαν να βγαίνουν έξω για να συναντήσουν καλούς τους φίλους!

Έτσι, πρόσφατα διασκέδασαν στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος, και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This