Κολλάει ο ένας μετά τον άλλον: Με κορωνοϊό ο Θεοφάνους και ο Λεβεντογιάννης

Σε καραντίνα και γιορτές μακρυά από τους αγαπημένους τους

Must Read

Ο ένας μετά τον άλλον κολλάνε κορωνοϊό ηθοποιοί και τραγουδιστές στην Ελλάδα.

Θετικοί στον κορωνοϊό ανακοίνωσαν πως είναι ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο Γιώργος Θεοφάνους με ανάρτησή του ενημέρωσε πως είναι σε καραντίνα και δεν θα περάσει τις γιορτές με τους αγαπημένους του. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Πόσο θα ήθελα να ήμουν ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλα… ούτε οικογενειακά, ούτε στο @cash ΑΘΗΝΑ ούτε @savoy ΛΕΜΕΣΟΣ.
Μόνο υπνοδωμάτιο και #enatragoudiakoma 31/12. Και καραντίνα. Ο Covid δεν κάνει εξαιρέσεις. Ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γνωστοποίησε μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως είναι και αυτός θετικός στον κορωνοϊό, κοινοποιώντας τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This