Τα πιο ακριβά μονόπετρα που δέχθηκαν διάσημες κυρίες της showbiz από τους άντρες της ζωής τους

Must Read

Μονόπετρα που… βγάζουν μάτι έβαλαν στο χέρι τους δεκάδες celebrities το 2021, λέγοντας το μεγάλο «ναι» στους άντρες της ζωής τους. Ειδικός του κορυφαίου οίκου κοσμημάτων Steven Stone κοστολόγησε τα δαχτυλίδια αρραβώνων 68 διασήμων στις ΗΠΑ και στη Βρετανία, παρουσιάζοντας τα πιο ακριβά στη «Sun».

Το πιο ακριβό μονόπετρο ήταν αυτό που χάρισε ο Κάρτερ Ρέουμ στην Πάρις Χίλτον την ημέρα των γενεθλίων της, τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η αξία του ξεπέρασε τα 1.770.000 ευρώ (2.000.000 δολάρια) και φυσικά ήταν ακριβότερο από το δαχτυλίδι αρραβώνων 1.325.000 ευρώ (1.500.000 δολάρια) που της είχε χαρίσει ο προηγούμενος αρραβωνιαστικός της, ηθοποιός Κρις Ζίλκα.

Η Χίλτον και ο Ρέουμ ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους τον Νοέμβριο, καθώς παντρεύτηκαν σε μια φαντασμαγορική γαμήλια τελετή παρουσία διασήμων, όπως η ηθοποιός Κιμ Ρίτσαρντς, το μοντέλο Νικόλ Ρίτσι και η Κιμ Καρντάσιαν.

Η αδερφή της τελευταίας, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, έδωσε τον Οκτώβριο υπόσχεση γάμου στον σύντροφό της Τράβις Μπάρκερ, βάζοντας στο δάχτυλό της το δεύτερο ακριβότερο δαχτυλίδι της χρονιάς. Ο ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό μικρότερο κατά 900.000 ευρώ (1.000.000 δολάρια) μετά την αγορά του μονόπετρου που χάρισε στην Κόρτνεϊ, γονατίζοντας μπροστά της σε ειδυλλιακή παραλία.

Η σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον, που και φέτος το καλοκαίρι έκανε διακοπές στο εξοχικό της στη Σκιάθο μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν και τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ, γνωστοποίησε τους αρραβώνες της με τον Ντάνι Φουτζικάουα στα τέλη Αυγούστου.

Το δαχτυλίδι που αποκάλυψε τόσο στο Instagram όσο και στο «κόκκινο χαλί» του Met Gala της Νέας Υόρκης εκτιμάται ότι κόστισε στον πατέρα της τριών ετών κόρης της 200.000 ευρώ.

Η επίσης «δική μας» Λίντσεϊ Λόχαν, που έχει νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο και την Αθήνα, αρραβωνιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου τον σύντροφό της Μπάντερ Σάμας.

Ο βοηθός αντιπροέδρου της Credit Suisse, τον οποίο η Λόχαν γνώρισε στο Ντουμπάι, εκτιμάται ότι πλήρωσε περίπου 180.000 για το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της χάρισε.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Τουλάλα Γουίλις, είδε τον Μάιο το αγόρι της Ντίλον Μπους, που εργάζεται ως κινηματογραφιστής, να πέφτει στα γόνατα μπροστά της και να της ζητάει να τον παντρευτεί, περνώντας στο δάχτυλό της δαχτυλίδι αξίας 180.000 ευρώ.

Τρεις μήνες αργότερα ήταν η σειρά του επιχειρηματία Γκραντ Χιουτζ να κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό της σειράς «One Tree Hill» Σοφία Μπους, προσφέροντάς της δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 220.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This