Ξανά ζευγάρι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς;

Must Read

Είναι ξανά ζευγάρι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς; Υπήρξε με το 2022 επανασύνδεση;

Ως γνωστόν, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου ήταν οι μεγάλες νικήτριες του φετινού «J2US» και, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς βρέθηκε και ο πρώην παίκτης του «Big Brother» Δημήτρης Κεχαγιάς, και αυτό δημιούργησε σούσουρο… Οτι, και καλά, το ωραίο ζευγάρι, η τραγουδίστρια και ο δημοφιλής παίκτης του «Μεγάλου Αδερφού», τα ξαναβρήκαν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει για τις φήμες που τον θέλουν ξανά ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου. «Δεν θα πω τίποτα για την προσωπική μου ζωή και τα δημοσιεύματα» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=UHkWLnsO6nA

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια ήταν σε live σύνδεση με την εκπομπή, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κανέναν να τη ρωτήσει, παρά αρκέστηκε να πει: «Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου». Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2021 ο φακός είχε «τσακώσει» Κεχαγιά και Λιόλιου σε κοινή νυχτερινή έξοδο και, όπως είναι φυσικό, γρήγορα ξεπήδησαν φήμες ότι οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά εκείνο το διάστημα.

Τον Νοέμβριο του 2021 όμως χώρισαν, σύμφωνα με τις φήμες, και η σχέση τους αποτέλεσε παρελθόν. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2021 φαίνεται πως το όμορφο ζευγάρι έδωσε ακόμη μια ευκαιρία στον δεσμό του, και μάλιστα ταξίδεψαν μαζί μέχρι τη Ρώμη. Στον τελικό, όμως, του «J2US» λύθηκε και το μυστήριο: Τα παιδιά είναι μαζί και περνάνε χάρμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This