Δαλάκα και Φιντιρίκος έδωσαν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους πηγαίνοντας στο χλιδάτο Αμπού Ντάμπι

Σαν τα... χιόνια

Must Read

Νέο… επεισόδιο στο σίριαλ της σχέσης του Δημήτρη Φιντιρίκου με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η όμορφη νικήτρια του «Survivor 3» φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να… σπάσουν το ρεκόρ του Ριτζ και της Μπρουκ στην «Τόλμη και Γοητεία».

Μόνο το εμβληματικό ζευγάρι της θρυλικής σαπουνόπερας, που προβάλλεται ακόμη στην Αμερική, χωρίζει και επανασυνδέεται δύο φορές τον χρόνο! Στην περίπτωση του Δημήτρη και της Κατερίνας, βέβαια, δεν μιλάμε για σενάριο, αλλά για έναν έρωτα πραγματικό, που μπορεί να συναντά διαρκώς… φουρτουνιασμένη θάλασσα, όμως βρίσκει κάθε τόσο κι ένα… λιμάνι για να αράξει.

Όπως πρόσφατα, στο Αμπού Ντάμπι, όπου οι δυο νέοι πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, έχοντας προηγουμένως δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.
Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν έγινε γνωστός ο τέταρτος χωρισμός της αθλήτριας από τον γιο του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου. Φαίνεται ωστόσο πως οι δυο τους κράτησαν επαφές, καθώς, όταν η Κατερίνα έχασε τον παππού της, ο Δημήτρης τη στήριξε πολύ, συνοδεύοντάς την και στην κηδεία του, στην Κατερίνη.

Και η πεθερά

Την περίοδο των γιορτών εκείνος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι μαζί με τη μητέρα του Ρένα. Εκείνη έσπευσε να τους συναντήσει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Μάλιστα, δημοσίευσαν ξεχωριστές φωτογραφίες στα social media από την παραμονή τους στα Εμιράτα.

Το πρωί της Πέμπτης, το okmag.gr ανάρτησε και μια κοινή φωτό του ζευγαριού από το Αμπού Ντάμπι, επιβεβαιώνοντας έτσι τη νέα επανασύνδεσή τους.

Για την ιστορία, η Κατερίνα και ο Δημήτρης γνωρίζονται πριν από τη συμμετοχή εκείνης στο «Survivor», αλλά έκαναν για πρώτη φορά σχέση το φθινόπωρο του 2019. Λίγους μήνες αργότερα χώρισαν, για να τα ξαναβρούν σχετικά γρήγορα. Έπειτα χώρισαν πάλι, αλλά το καλοκαίρι του 2020 τους βρήκε ξανά ερωτευμένους να… αλωνίζουν στα νησιά. Τον περασμένο χειμώνα, ωστόσο, χώρισαν εκ νέου, για να επανασυνδεθούν μέσα στο καλοκαίρι, οπότε ταξίδεψαν μαζί στη Βενετία. Ακολούθησε ακόμη ένας χωρισμός τους τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά ο καινούργιος χρόνος τούς βρήκε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This