Πώς η Μυριέλλα Κουρεντή που τα έχει με τον Γιάννη Λυγνό βρέθηκε στη ζώνη πυρός εξαιτίας του Κατσαούνη

Must Read

Το «παιχνίδι» ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και στον Γιώργο Κατσαούνη στους «στίβους» του Αγιου Δομίνικου δεν έχει βάλει φωτιά μόνο στις παραλίες των Διασήμων και των Μαχητών του «Survivor» αλλά και σε κάποιο σπίτι στην Αθήνα! Βλέπετε, η προσωπική ζωή της 34χρονης ηθοποιού από τη στιγμή που της κέντρισε το ενδιαφέρον ο 27χρονος αγρότης (και για τη «Φάρμα» θα ταίριαζε… ταμάμ, εδώ που τα λέμε) βρέθηκε στο επίκεντρο της gossip δημοσιότητας, μιας και η ίδια είναι σε σχέση!

https://www.youtube.com/watch?v=DYVSaduSbjo

Μπορεί λοιπόν το τηλεοπτικό κοινό να ασχολείται με το φλερτ ή την «τρυφερή φιλία» ανάμεσα στην Κουρεντή και τον αγρότη από τη Λάρισα, που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα των Διασήμων, αλλά ένα άλλο πρόσωπο αρχίζει να βγαίνει στον αφρό της δημοσιότητας, το αγόρι της ηθοποιού, ο μουσικός Γιάννης Λυγνός, ο οποίος ως φανατικός τηλεθεατής του «Survivor» βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού του να εκτυλίσσονται πράματα και θάματα στο reality επιβίωσης με πρωταγωνίστρια τη σύντροφό του! Αλλος Γιώργος Λιβάνης θα μας βρει δηλαδή, για να θυμηθούμε κάτι από την… εξωτική σαπουνόπερα ανάμεσα στους Κατσούλη και Ρουμελιώτη και τον νεαρό τραγουδιστή!

Ο Λυγνός λοιπόν, μετά το «πανηγύρι» που εκτυλίσσεται στον Αγιο Δομίνικο, έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει, αλλά προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος, μη θέλοντας για την ώρα να τοποθετηθεί ανοιχτά για την ηθοποιό σύντροφό του, με την οποία έγινε ζευγάρι εξαιτίας της κοινής τους αγάπης για τη μουσική, με το ζεύγος να ανεβάζει πριν ακόμη εκείνη πετάξει για την Καραϊβική αρκετές κοινές του φωτογραφίες στα social media!

Οι δυο τους αρχικά ήρθαν κοντά όταν ξεκίνησαν να συνεργάζονται σε ένα πρότζεκτ, με τον Λυγνό να δηλώνει για την απαρχή του love story τους: «Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια φωτογράφιση για την Athens Hood Boycott και πραγματικά από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε δημιουργήθηκε ο δικός μας τρόπος επικοινωνίας. Εκεί φυσικά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας, παρόλο που δεν γνωρίζαμε ακόμα ο ένας για τη μουσική πλευρά του καθενός. Αφού τελείωσε η φωτογράφιση, συνεχίσαμε να μιλάμε και, αλήθεια, ακόμα και τώρα αναπολώ τον ενθουσιασμό που νιώσαμε όταν μοιραστήκαμε τα κοινά οράματά μας. Κάποια στιγμή ήρθε η μέρα που συναντηθήκαμε για να παίξουμε μουσική για πρώτη φορά. Το συναίσθημα που νιώσαμε και νιώθουμε κάθε φορά που δημιουργούμε και παίζουμε μουσική μαζί δεν θα το αντάλλαζα με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Το ίδιο και η Μυριέλλα. Είναι αληθινά μαγικό. Είμαστε ο ένας το μουσικό μισό του άλλου. Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Myriella & John» ήταν τα λόγια του στην «Athens Voice», για να συνεχίσει:

«Και εγώ και η Μυριέλλα είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους και πάντα βρίσκουμε κάτι πολύ όμορφο, σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βρεθούμε. Θέλουμε να συνθέτουμε τραγούδια που όχι απλά θα ψυχαγωγούν τον ακροατή, αλλά θα του προσφέρουν ένα συναίσθημα σαν να “πετάει η ψυχή του”, θα νιώθει πιο συνδεδεμένος με τον πυρήνα του, παρά με τον υλικό κόσμο και τα πρότυπα που δίνονται σε αυτόν»!

Τώρα βέβαια, αν θα «πετάει» η ψυχή του με όσα βλέπει να εκτυλίσσονται στο «Survivor», είναι άλλη ιστορία…

https://www.youtube.com/watch?v=IY23U_QNkmc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This