Νίκη Παλληκαράκη για metoo: «Μοιάζει σα να άνοιξε μια κουρτίνα και βγήκαν όλα στη φόρα»

«Με έχει τρομάξει πολύ το γεγονός ότι από την καραντίνα και μετά υπάρχει τόσος κανιβαλισμός και τόση βία γύρω μας»

Must Read

Το δικό της σχόλιο για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως στον χώρο του θεάτρου έκανε η Νίκη Παλληκαράκη.

Όπως είπε, η ίδια δεν έχει ζήσει ποτέ κάποια άβολη στιγμή στην πορεία της ως ηθοποιός. «Έχω βιώσει πολύ ευγενικές συμπεριφορές και από τους συναδέλφους μου και από το κοινό. Λίγο τα κοινωνικά δίκτυα με τρομάζουν, γιατί μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι που σε προσβάλλουν και σε θίγουν αλλά με ένα μπλοκάρισμα καθαρίζεις» είπε αρχικά.

Μάλιστα, εξήγησε πως μένει πάντα πιστή στην άποψή της, την οποία λέει με κάθε κόστος. «Πάντα λέω την άποψη μου και χρεώνομαι και πολλές φορές γι’ αυτήν αλλά είναι η αλήθεια μου. Είτε είναι αρεστή είτε όχι» τόνισε.

Σε ερώτηση αν την ενοχλέι που όλοι μιλούν για το κίνημα metoo, ακόμη κι αν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν, η ηθοποιός απάντησε καταφατικά, εξηγώντας ότι η ιστορία αυτή έχει πάρει τον δρόμο της. «Όποιος είχε να πει κάτι το είπε. Με ενοχλεί που όλοι κάνουμε τους δικαστές και φτάνουμε να ξεκατινιαζόμαστε. Εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι παρ’ ότι έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους. Όχι ότι απαξιώνω το metoo, σε καμία περίπτωση, αλλά εμένα με έχει τρομάξει πολύ το γεγονός ότι από την καραντίνα και μετά υπάρχει τόσος κανιβαλισμός και τόση βία γύρω μας. Κάθε μέρα μετράμε γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες. Αυτό είναι τρομερό και κάτι πρέπει να γίνει» επεσήμανε και κατέληξε: «Μοιάζει σα να άνοιξε μια κουρτίνα και βγήκαν όλα στη φόρα. Ξέρετε, δεν θεωρώ ότι η πατριαρχία είναι εύκολο πράγματα και δεν ξεπερνιέται εύκολα. Αυτό με τρομάζει και ίσως να καμωνόμασταν ότι δεν το ξέραμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This