Χαμός σε θεατρική παράσταση με ατάκα του Ζουγανέλη για τη Σταμάτη!

Σείστηκε το θέατρο από το δυνατό χειροκρότημα

Must Read

Στο Θέατρο Βέμπο παίζεται μια εξαιρετική παράσταση με τίτλο «Η κυρία Επιθεώρηση». Η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάζει ξεχωριστές στιγμές από την ιστορία της Ελληνικής Επιθεώρησης στις αρχές της δεκαετίας του 1910 έως λίγο μετά την μεταπολίτευση.

Γεμάτη μουσική και τραγούδι και πικάντικα νούμερα άλλων εποχών, κάποια από τα οποία όμως έχουν αναφορές και στο σήμερα με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Προς το τέλος της παράστασης υπάρχει ένα σκετσάκι που σατιρίζει την εποχή της λογοκρισίας από την χούντα.

Σε αυτό το σκετσάκι ο Γιάννης Ζουγανέλης κάνει ένα διοικητή αστυνομικού τμήματος που επισκέπτεται τις πρόβες ενός ερασιτεχνικού θιάσου σε ένα θεατράκι, προκειμένου να ελέγξει τα κείμενα της παράστασης αν είναι σύμφωνα με τα πρέπει της τότε κυβέρνησης.

Στο τέλος του σκετς λοιπόν ο Γιάννης Ζουγανέλης ανάμεσα σε όλα τα άλλα που λέει πετάει και την ατάκα πως θα τους φέρει τη Σάσα Σταμάτη να σταματήσει την παράταση τους. Εκείνη την στιγμή λοιπόν σείστηκε το θέατρο από το δυνατό χειροκρότημα για την ατάκα του Ζουγανέλη.

Πάμε άλλη μια φορά, χούντα, ο Ζουγανέλης ντυμένος διοικητής της αστυνομίας που επιβάλει λογοκρισία και η ατάκα για τη Σάσα Σταμάτη. Σκηνικό από πραγματική επιθεώρηση στα καλύτερα της.

Υ.Γ. Το άρθρο αφορά στην παράσταση της Κυριακής 09 Ιανουαρίου 2022 kalinda

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μετά την «πόρτα» που «έριξε» στη Σάσα Σταμάτη

Στη Βουλή ο τραμπουκισμός στον Ζαραλίκο από τη Σάσα Σταμάτη και τους μπράβους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This