Νίκος Ζερβός: «Δεν συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονίες»

«Η γκάφα του Παναγιωτόπουλου ήταν ότι δεν είπε σε κανέναν τίποτα».

Must Read

Τις αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνο Τζούμα κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμη μία φορά ο Νίκος Ζερβός, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως πρόκειται για χιούμορ.

Για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Εκτός όμως από αυτό το θέμα σχολίασε και τη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον οποίο μάλιστα συμπαθούσε.

«Αναγκαστικά έχω παρακολουθήσει το θέμα του Παναγιωτόπουλου, θέλω δεν θέλω. Εμένα μου ήταν συμπαθής και θα είμαι ψεύτης αν πω ότι τον αντιπαθούσα. Όλη την παρέα αυτήν και μου αρέσει και το χιούμορ τους. Τώρα, πως ο ίδιος την πάτησε έτσι και πως ο ίδιος θέλησε να χρησιμοποιήσει αυτά τα βίντεο δίχως να ενημερώσει τις κοπέλες. Γιατί αν ενημέρωνε τις συντρόφους του δεν θα ήταν έγκλημα. Η γκάφα του ήταν ότι δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Και από ότι φαίνεται δεν το έλεγε καν στους φίλους του».

Όσον αφορά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε πως: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα σαν έναν άνθρωπο εύρωστο. Πολύ περίεργο μου φαίνεται σήμερα να μην έχει λεφτά, εκτός αν όπως όλοι μας έκανε και αυτός κακοδιαχείριση»

https://vimeo.com/664785702

Δηλώσεις όμως έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Κωνσταντίνο Τζούμα και τα όσα ειπώθηκαν από εκείνον.

«Εγώ και ο Τζούμας εκφραστήκαμε με ένα τρόπο κυνικό και λίγο κωμικό Black χιούμορ λέγεται στο χωριό μου. Ο Τζούμας και εγώ ποτέ δεν εννοήσαμε να σκοτώσουμε τις γυναίκες που είναι πολυλογούδες.

Καταρχάς δεν συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονίες. Το θεωρώ ανθρωποκτονία. Με εκνευρίζει που τα ακούω γιατί είναι σαν να λέει ότι είναι ειδικό είδος»

Αναφορικά με τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι τραγουδιστές εξαιτίας των νέων μέτρων της κυβέρνησης και το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει στο θέατρο, υποστηρίζει ότι: «Η κυρία Θεοδωρίδου είχε κάποιον μέσον και το έκανε. Εξυπνάδα της είναι, μπράβο της που  το κατάφερε»

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πάυλο Χαϊκάλη και στο γεγονός ότι θα ασχοληθεί με την αστρολογία και ότι μέσω αυτής θα βοηθάει γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

«Ειδικά τις γυναίκες θα βοηθάει; Γελάω γιατί κατηγορήθηκε για γυναικάς θα μπορούσε να βοηθάει και τους άντρες. Δεν ξέρω τις γνώσεις του πάνω στην αστρολογία! Τον θεωρώ συμπαθέστατο, κωμικό πολύ καλό αλλά δεν ξέρω τις γνώσεις του και κατά πόσο είναι σε θέση να δίνει συμβουλές αστρολογικές. Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά», τόνισε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/664791864

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This