Νίκος Ζερβός για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα»

«Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω, αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω»

Must Read

Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα πήρε ο γνωστός σκηνοθέτης (και επί χρόνια συνεργάτης του) Νίκος Ζερβός, ο οποίος μιλώντας στο Open, υπεραμύνθηκε του χιούμορ του ραδιοφωνικού παραγωγού.

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάνω από 2-3 ταινίες μαζί, ήταν άψογος συνεργάτης, έξυπνος, αλλά πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ. Είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα αλλά είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος σαρκασμού», είπε.

Και πρόσθεσε δίνοντας μάλιστα και παράδειγμα τον εαυτό του: «Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μιλάνε πολύ; Είναι γελοίο. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Είπε κάτι ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες. Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας ήθελε να πει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μας πρήζουν. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This