Κρυφός γάμος για την κόρη της Μποτέλη και τον πρώην υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαργαρίτη Τζίμα

Νύφη η κόρη της Μελίνας

Must Read

Χαρές για την ηθοποιό Μελίνα Μποτέλλη και τον σύζυγό της, πρώην υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Μαργαρίτη Τζίμα, οι οποίοι πάντρεψαν την κόρη τους το πρώτο Σαββατοκύριακο της καινούργιας χρονιάς.

Φορώντας ένα νυφικό με επιρροές από τα 50s, η όμορφη Γεωργία έφτασε στον χώρο της τελετής, στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ο οποίος την παρέδωσε (με δόξα και τιμή!) στον αγαπημένο της Νικόλα.

Η Μελίνα Μποτέλλη και ο Μαργαρίτης Τζίμας επέλεξαν, όσο γινόταν, να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ευχαριστηθούν το γαμήλιο μυστήριο μαζί με συγγενείς και φίλους, όπως και συνέβη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ευτυχισμένη μητέρα που είδε το κορίτσι της να ντύνεται νυφούλα αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες εικόνες από τον γάμο με τους διαδικτυακούς της φίλους ώστε να τους ευχαριστήσει κιόλας για τις ευχές τους.

Χιούμορ

«Οι περήφανοι! Ο μπαμπάς και η μαμά… χθες στη Θεσσαλονίκη. Και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα” απλώς είναι το 1,60 δίπλα στο 1,87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τούς δίνατε;”» έγραψε σε ένα από τα πρώτα της ποστ η Μελίνα Μποτέλλη, κάνοντας χιούμορ για την πανύψηλη κόρη της, η οποία της… ρίχνει 27 πόντους στο ύψος! Λίγες ώρες μετά την πρώτη της ανάρτηση, μάλιστα, δημοσίευσε νέες εικόνες από τον γάμο.

«Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι, σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν την καινούργια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας» έγραψε η Μελίνα Μποτέλλη, η οποία πριν από πολλά χρόνια έβαλε στην άκρη την τηλεοπτική καριέρα της, έπειτα από μεγάλες επιτυχίες όπως «Ψίθυροι καρδιάς», «Απών» και «Της αγάπης μαχαιριά», και εγκαταστάθηκε στη Δράμα, για να είναι κοντά στον άνθρωπό της, ο οποίος υπήρξε και δήμαρχος της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This