Πόπη Κατρούτσου: Λήστεψαν το σπίτι της Πρωταθλήτριας ενώ βρισκόταν μέσα η 10χρονη κόρη της

Must Read

Στιγμές τρόμου βίωσε η Πόπη Κουτρούτσου όταν όταν συνειδητοποίησε πως μπήκαν κλέφτες μέσα στο σπίτι της την ώρα που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιό της η 10χρονη κόρη της.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στο Taekwondo μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αποκάλυψε πως δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα λήστεψαν το σπίτι της στη Δανία ενώ βρισκόταν η 10χρονη κόρη της μέσα. Ευτυχώς όμως οι κλέφτες δεν την αντιλήφθηκαν.

«Δυστυχώς είχαμε αυτή την άσχημη εμπειρία. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γινόταν αυτό στην Δανία, για αυτό και την αφήναμε μερικές φορές μόνη της. Δεν πρόκειται να το ξανακάνουμε. Φύγαμε να πάμε στο σούπερ μάρκετ για 50 λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να γίνει το κακό, δηλαδή να μπουν οι δράστες μέσα και να πάρουν ό,τι βρουν.

Ήταν 23 Δεκεμβρίου στις 4 το μεσημέρι. Στην Δανία είναι νύχτα τέτοια ώρα, δεν έχουμε ήλιο ούτε φως. Άνοιξαν την πόρτα με λοστό και μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα χρυσαφικά. Η μικρή ήταν στο δωμάτιο της, πάνω στο κρεβάτι με το Ipad και έπαιζε διαδικτυακά με την κολλητή της. Όταν τους άκουσε το είπε στην φίλη της και την παρακάλεσε να πάρει το 112 ή να καλέσει βοήθεια.

Έμεινε κρυμμένη, δεν μίλησε καθόλου. Δεν με κάλεσε εμένα και μου έκανε τρομερή εντύπωση και έκπληξη. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν με πήρε μου είπε γιατί θα τρόμαζες και θα έπαιρνες τηλέφωνο και θα είχαν ακούσει ότι είμαι στο σπίτι. Ό,τι πιο έξυπνο άκουσα. Όταν πήγα σπίτι και είδα αυτό η καρδιά μου πήγε να σπάσει»

https://vimeo.com/665219215

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This