H Τούνη ξεσπά κατά του Ηλία Γκιώνη – Η απάντηση του ακτιβιστή: «Kάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ…»

«Πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της»

Must Read

Με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη από το κύκλωμα πλουσιόπαιδων, η Ιωάννα τούνη αποκάλυψε πώς ο Μάκης Κατμερτζόγλου ήταν ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε το βίντεο με προσωπικές της σεξουαλικές στιγμές.

Δείτε επίσης: Κύκλωμα μαστροπείας με Rich Kids: Ο βιασμός στο δωμάτιο 602 και το «ψάρεμα» ανυποψίαστων κοριτσιών

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες και κατέθεσε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του θύτη – Η απάντηση του δικηγόρου της για το αν χρηματίστηκε

Ο Ηλίας Γκιώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αμφισβήτησε τα λόγια της γνωστής influencer, καθώς εκείνη έχει πολύ καλή σχέση με τους άντρες οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό της 24χρονης κοπέλας και θεωρεί πώς «ο πραγματικός ένοχος την πλήρωσε αδρά και της έκλεισε το στόμα εξωδικαστικά, όμορφα και ωραία».

Πολλοί ήταν εκείνοι που διερωτήθηκαν γιατί αποφάσισε ξαφνικά να κατονομάσει τον άνθρωπο πού έκανε αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Η ίδια μέσα από το instagram account της θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της ενώ παράλληλα ξέσπασε και κατά του μικρού πριγκιπάκου.

«Φταίω γιατί δεν κατάφερα τόσα χρόνια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν εκτέθηκα στον πανελλήνιο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Γιατί αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου σε κάτι τόσο σοβαρό και απόλυτο, πώς θα το βρω όταν με διασύρει οποιασδήποτε άλλος για “μικρότερα” πράγματα. Είναι κάτι το οποίο πληρώνω και συνεχίζω να πληρώνω.

Φταίω για τη σιωπή μου, αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσω. Δεν ξέρω καν τι συμβαίνει, μέχρι τώρα νόμιζα πως όλος αυτός ο θυμός προκύπτει απλά και μόνο επειδή είμαι… διάσημη, όσο διάσημος μπορεί να είναι κάποιος στην Ελλάδα. Ανακαλύπτω σιγά – σιγά ότι φταίω εγώ και φταίω εγώ γιατί εκτέθηκα τόσο πολύ και δεν μπόρεσα να αμυνθώ με οποιονδήποτε χρησιμοποίησε το όνομά μου για να βγει στην δημοσιότητα. Ο εύκολος στόχος είναι πάντα μα πάντα η Τούνη, όπως και τώρα.

Πολλοί βγήκαν και με ρώτησαν τι με έπιασε τώρα και αποφάσισα μετά από τόσο καιρό να φέρω ξανά στην επικαιρότητα το θέμα με το βίντεο. Παιδιά δεν έφερα εγώ το βίντεο στην επικαιρότητα ξανά. Οι τύπου… ινφλουένσερς, ακτιβιστές, δεν ξέρω πως να τους πω… αλλά οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να ανέλθουν επί πτωμάτων.

Όπως ο μικρός πριγκιπάκος ο οποίος ανέβασε ανάρτηση και αναφέρει το όνομά μου και αυτό που έκανε σε μένα, δηλαδή κατονόμασε το ποιος είναι υπεύθυνος για το δικό μου revenge porn με ένα όνομα άσχετο γιατί εγώ ξέρω ποιος ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο. Είπα τώρα, εφόσον αποδίδουν σε λάθος ανθρώπους τις ευθύνες να βγω και να μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ηλίας Γκιώνης έχοντας ενημερωθεί για τα όσα ειπώθηκαν από την επιχειρηματία, έδωσε την δική του απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο Κλάουντ των ημερών. Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Μετά τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσοι έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, να φύγουν όλοι και να μείνουν λίγα και καλά»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This