Κατερίνα Καινούργιου: «Γνωρίζω έναv από τους επιχειρηματίες του Αχίλλειον, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

«Τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου»

Must Read

Από τα θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα είναι ο βιασμός της 24χρονης κοπέλας από Θεσσαλονίκη από κύκλωμα μαστροπείας με πλουσιόπαιδα.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σχεδόν όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ανάμεσά τους είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», μεταδίδει τις εξελίξεις από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτή τη φορά όμως ήθελε να κάνει μία διευκρίνιση, καθώς φαίνεται να έχει δεχτεί ορισμένα αρνητικά σχόλια για τη γνωριμία που είχε με τους επιχειρηματίες που κατηγορούνται για τον βιασμό της άτυχης νεαρής κοπέλας.

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί, είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει,

Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος»

https://www.youtube.com/watch?v=6p3dp-m95gs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This