Νίκος Μουτσινάς: «Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν»

Must Read

Ο ομαδικός βιασμός της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη από rich kids της ελίτ κοινωνίας, έχει κλονίσει το πανελλήνιο. Κανένας δεν έχει μείνει ασυγκίνητος από τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά η άτυχη νεαρή κοπέλα.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα προκαλούν οι μώλωπες στο σώμα της Γεωργίας μετά τον βιασμό

Ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς, επειδή δεν προβάλει το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή του, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στο τηλεοπτικό, διευκρινίζοντας πως το «Καλό μεσημεράκι» έχει συγκεκριμένο concept και τέτοιου είδους αναφορές δεν ταιριάζουν με το προφίλ της εκπομπής.

«θέλω να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια.

Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα. Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες.

Θέλω να το πω γιατί και γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό; Γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μια διάθεση όλοι να μαθαίνουμε. Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα»

https://www.youtube.com/watch?v=m17R5V3nBJ4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This