Με κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο τραγουδιστής Νικηφόρος

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Σιανίδης

Must Read

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο τραγουδιστής Νικηφόρος, που βρέθηκε θετικός μετά από rapid test που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έκανε κανένα σχόλιο, αλλά την είδηση γνωστοποίησε ο Χάρης Σιανίδης, μιας και η εταιρεία του είχε προγραμματισμένη εκδήλωση με guest τον τραγουδιστή.

Όπως ανακοίνωσε: «Λόγω θετικής ανίχνευσης του ιού Covid-19 με Rapid Test στον αγαπημένο τραγουδιστή Νικηφόρο, προ ολίγης ώρας, σας ανακοινώνουμε την αναβολή του αυριανού προγραμματισμένου Press Dinner στο urban meatery “Σπάλα”. Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This