Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έπινα δίχως αύριο, μέχρι και 2 μπουκάλια την ημέρα»

Must Read

Ο εγγονός του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης Γκιωνάκης έχει μιλήσει κατά καιρούς για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν υπήρξε αλκοολικός.

Η απώλεια του αγαπημένου του πατέρα ήταν αυτό που τον οδήγησε στον εθισμό με το αλκοόλ εδώ και ένα χρόνο όμως δηλώνει «καθαρός».

«Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα βρίσκεις άλλες διεξόδους για να το κάνεις. Ή απλά ξεχνιέσαι και ζεις σε έναν άλλον κόσμο. Ζούσα σε έναν άλλον κόσμο για αρκετό καιρό. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και με οδήγησε στον αλκοολισμό. Πολύ ζόρικη περίοδος.

Έχω μείνει και μέσα στο νοσοκομείο για τρεις μήνες. Ανακάλυψα όμως πως όλα αυτά δεν κάνουν δουλειά διότι, άμα είναι να κόψεις κάτι στη ζωή σου και να την αλλάξεις σε κάτι, πρέπει πρώτα εσύ να το θες και να καταλάβεις ότι έτσι πρέπει να γίνει. Εδώ και έναν χρόνο είμαι καθαρός. Ήταν τότε που κατάλαβα ότι από τα ναρκωτικά ή θα πεθάνω ή θα τρελαθώ ή θα πάω φυλακή. Ένα από τα τρία, κάτι άλλο δεν υπάρχει. Οπότε δεν ήθελα κανένα από τα τρία και είπα τέλος», τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=xAhMViNQJRU

Για την περίοδο αυτή μίλησε σήμερα ο εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου εξομολογήθηκε ότι: «Έπινα δίχως αύριο και μετά σταμάτησα. Με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ή θα τρελαθείς ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις, ένα από τα τρία. Έπινα 2 μπουκάλια την ημέρα. Τώρα είμαι καθαρός. Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν».

«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που δεν σου προσφέρει τίποτα και απλά γίνεσαι όλο και χειρότερα, μετά δεν θα καταλήξεις καλά. Ό,τι και να σου πουν οι άλλοι, αν δεν το πάρεις μόνος σου απόφαση δεν έχει κανένα νόημα», είπε για την απόφασή του να σταματήσει να πίνει.

https://www.youtube.com/watch?v=9KXipHsxES8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This