Ιωάννα Τούνη: Κατέθεσε μήνυση κατά του Μάκη Κατμετζόγλου

«Ο 35χρονος έδειχνε και έστελνε το βίντεο από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Must Read

Έπειτα από από τη δημοσιοποίηση, από την Ιωάννα Τούνη ότι ο Μάκης Κατμετζόγλου ήταν ο άνθρωπος που διακινούσε το βίντεο με τις σεξουαλικές προσωπικές τους στιγμές, ο εν λόγω επιχειρηματίας είπε υπέβαλε δύο μηνύσεις εναντίον της γνωστής influencer.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται πως είναι και εκείνος θύμα της υπόθεσης και πως έχει διασυρθεί. Ιωάννα τούνη έχοντας ακούσει τα λεγόμενα του 35χρονου άντρα, για να το αποδείξει του ζήτησε να κατονομάσει τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους στιγμές, ειδάλλως, όπως είπε κι εκείνη χαρακτηριστικά, θεωρείται κι εκείνος συνένοχος.

Η νεαρή επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μάκη Κατμετζόγλου, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αναστάσιο Ντούγκα θα απευθυνθούν και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποδείξουν ότι ο κατηγορούμενος διακινούσε το βίντεο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Καταθέσαμε σήμερα μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για όποιο άλλο αδίκημα κρίνει ο εισαγγελέας από τα γεγονότα που αναφέρουμε στη δήλωσή μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο και πρέπει να πούμε και να τονίσουμε ακόμη μια φορά είναι ότι η κυρία Τούνη δε γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν. Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κυρία Τούνη. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο.

Το ότι κάποιοι θέλουν να συνδέσουν την υπόθεσή της με αυτή της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο 35χρονος είχε και γνώση και πρόθεση για να γίνει η συγκεκριμένη πράξη. Όποιος έχει δει το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε τη γνώση ότι αυτός που είχε το βίντεο τον κατέγραφε, χαμογελούσε, υπήρχε φλας. Είναι ξεκάθαρο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και μάρτυρες.

Η κυρία Τούνη όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει μάρτυρες που έχουν κατονομαστεί στη μήνυσή μας και θα κληθούν το επόμενο διάστημα να καταθέσουν. Έχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο 35χρονος έδειχνε και έστελνε το βίντεο από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This