Γιώργος Λιάγκας για Influencers: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία»

Must Read

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των χρηστών των social media και των influencers.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού του της 24χρονης δήλωσε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ακούστηκε πως εμπλεκόταν στην εν λόγω υπόθεση, βρισκόταν εκείνη την περίοδο εκτός Ελλάδας.

Πολλοί από τους χρήστες των διαδικτυακών μέσων κάνανε λόγο πως ο γνωστός influencer καλύπτει τους βιαστές της Γεωργίας Μπίκα.

Ο Ηλίας Γκιώνης ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση βιασμού της άτυχης κοπέλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δήλωσε πως ο γνωστός Youtuber προσπάθησε να προσεγγίσει τη νεαρή κοπέλα προκειμένου ανακτήσει το χαμένο έδαφος σχετικά με την δημοφιλία του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έκλεψε 30.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από την μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες του ακτιβιστή ενώ υποστήριξε πως υπέστη διαδικτυακό bullying, αφού έπειτα από αυτά τα γεγονότα έχασε αρκετούς από τους followers του ενώ υποστηρίζει ότι του στέλνουν κακόβουλα μηνύματα.

Στο πλευρό του τάχθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά και η super Κική, η οποία άφησε αιχμές για τον Ηλία Γκιώνη, υποστηρίζοντας πως αδιαφορεί για τον βιασμό της Γεωργίας αλλά και για τα προβλήματα του κόσμου γενικότερα, και πως ο μόνος λόγος που ασχολείται είναι για να γίνει εκείνος influencer.

Η Ιωάννα Τούνη από την πλευρά της, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επικεντρώθηκε στην έννοια του cyber bullying και στις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της για τον Ηλία Γικώνη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά  και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο  μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες.  Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις.

Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying»

Δείτε επίσης: H Τούνη ξεσπά κατά του Ηλία Γκιώνη – Η απάντηση του ακτιβιστή: «Kάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ…»

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό»

«Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=hjDpwkk5ID4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This