Πυρ και μανία η Ελένη Ράντου: «Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε»

«Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!»

Must Read

Καμία ελπίδα φαίνεται πως έφερε η «κακοκαιρία Ελπίδα», καθώς πολλοί ήταν οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν και πάνω από 10 ώρες στην Αττική Οδό, ενώ χωρίς θέρμανση έμειναν και πολλές περιοχές της Αθήνας.

Ανάμεσα στους συμπολίτες μας που παρέμειναν στο σπίτι τους, αλλά λόγω διακοπής ρεύματος βίωσαν μεγάλη ταλαιπωρία, ήταν και η Ελένη Ράντου η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την οργή της για τον ανύπαρκτο κρατικό σχεδιασμό.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση.

Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This