Κρίστυ Λυκοπούλου για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της: «Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω 2 μαγνητικές»

«Ήμουν μόνη και αυτός ήταν ο λόγος που το μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς μου φίλους»

Must Read

Πριν λίγες ημέρες η Κρίστυ Λυκοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram έκανε γνωστό ότι υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μίλησε η πρώην παίκτρια της «Φάρμας» στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύπτοντας πώς είναι καλά, ωστόσο αναμένεται να κάνει ακόμη δύο μαγνητικές εξετάσεις

«Άρχισα να αισθάνομαι ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά, ανέβαινε προς το κεφάλι, δεν μπορούσα να κουνήσω αυτό το μέρος. Ήμουν μόνη και αυτός ήταν ο λόγος που το μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς μου φίλους γιατί έχω ένα μεγάλο κοινό στο Instagram και έχω καλή επαφή.

Ήμουν σε έναν πανικό. Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού επεισοδίου. Περιμέναμε και μου έκαναν πολλές εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι καλά, το μούδιασμα έφυγε, είναι όμως κάτι που δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω 2 μαγνητικές για να δούμε τι συμβαίνει. Λίγο το μάτι μου έχει πρηστεί αλλά είμαι καλά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This