Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση»

«Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»

Must Read

Μαρτυρικές ώρες βιώνουν αρκετοί συνάνθρωποί μας καθώς βρίσκονται για ακόμη μία μέρα στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Η επέλαση του χιονιά έχει ταλαιπωρήσει πολλούς από τους συμπολίτες μας και κυρίως ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας.

Η κατάσταση που βιώνει η Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα έγινε θέμα συζήτησης και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στην οποία μάλιστα μίλησε και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αποκάλυψε πώς βρίσκεται για τέταρτη ημέρα μέσα στο σπίτι της και χωρίς ρεύμα

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά.  Χθες τα ξημερώματα πήγα σε ξενοδοχείο γιατί πήρα στη ΔΕΔΗΕ  και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μην μας ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This