Ποιες ανδρικές μπλούζες είναι hot αυτή τη σεζόν; Μοντέρνα ρούχα για άνδρες

Must Read

Ποιες στυλιστικές επιλογές θα κάνουν τη διαφορά στο ανδρικό ντύσιμο, τραβώντας τα βλέμματα και προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και κομψότητα;

Τα τελευταία χρόνια το ντύσιμο σε έναν άνδρα έχει αρχίσει να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι άνδρες πια έχουν αρχίσει να προσέχουν τα πάντα στην εμφάνιση τους και οι  «βασιλιάδες» σχεδιαστές μόδας το έχουν παρατηρήσει. Όλοι θέλουν να δείχνουν επιτηδευμένα ατημέλητοι και όσο πιο κομψοί μπορούν, έτσι ώστε να δείχνουν κάποιο κύρος στον επαγγελματικό τομέα αλλά και γοητεία στην προσωπική τους ζωή. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δείχνετε κομψοί κάθε μέρα. Παράλληλα, κάποια συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας. Τέτοια αξεσουάρ είναι τα πορτοφόλια ανδρικά, ενώ τα ρούχα που πρέπει να γεμίζουν την ντουλάπα σας είναι διάφορες μπλούζες και t-shirt. Ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα είναι το κλασικό πουκάμισο, που συνδυάζει τέλεια την αριστοκρατική εμφάνιση με το επιμελώς ατημέλητο look. H χαλαρή εφαρμογή του το κάνει να ξεχωρίζει από τα απλά πόλο μπλουζάκια, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει την άνεση ενός κανονικού T-shirt.

Ποια άλλα είδη ανδρικής μπλούζας είναι στην μόδα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ;

Ένα από τα είδη που συνοδεύουν ένα ανδρικό μπλουζάκι και που έχουν έρθει πολύ στην μόδα τον τελευταίο καιρό είναι οι πλεκτές καζάκες με κουμπιά. Μπορεί να θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο το φορούσαν οι παππούδες μας. Όμως η αλήθεια είναι η ανδρική μόδα των 30s έχει επανέλθει στο προσκήνιο και δεν σκοπεύει να φύγει σύντομα. Οι πλεκτές καζάκες έχουν πολύ ανοιχτή ύφανση και αυτό το χαρακτηριστικό είναι που μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία του σώματός σας. Ταυτόχρονα, αφήνει την ιδανική ροή του αέρα να περνά για να αναπνέει το σώμα και να αποτρέπει τον ιδρώτα. Είναι ικανό να δώσει μια πιο κομψή και ανεβασμένη εμφάνιση σε ένα τυπικό πόλο που σου αρέσει. Αν πάλι το στυλ σας είναι πιο σπορ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για φούτερ ανδρικά στο answear.gr και να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα ανδρικά φούτερ βολεύουν ιδιαίτερα, αν η δουλειά σας δεν σας αναγκάζει να φοράτε κάτι πιο επίσημο. Βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σε πολλά πατρόν και αυτό είναι που τα κάνει αγαπημένα και σε άνδρες και σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Τελευταία στην λίστα αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα απλά t-shirt που πλέον μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί ως πολύ αργά το βράδυ, με προϋπόθεση να συνδυαστούν σωστά.

Ποια είναι τα αξεσουάρ και τα ρούχα που ταιριάζουν περισσότερο με τα απλά t-shirt;

Τα απλά μονόχρωμα t-shirt και κυρίως τα απλά λευκά έχουν γίνει ένα από τα must have σε όλες τις ανδρικές ντουλάπες. Ενώ οι γυναίκες με ένα κόσμημα ή αξεσουάρ από τη Swarovski μπορούν να αλλάξουν όλο το ντύσιμό τους, στους άνδρες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ντύσιμό τους μπορεί να διανθιστεί με ένα απλό t-shirt. Μην απορείτε γιατί το t-shirt μπορεί να φορεθεί και να δείχνει το ίδιο όμορφα με το απλό καθημερινό σας τζιν, όσο και με το αγαπημένο σας κοστούμι για μια πιο 80s εμφάνιση. Για τέτοιου είδους εμφανίσεις, δηλαδή εμφανίσεις με κοστούμι που δεν είναι όμως εκδηλώσεις black tie, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα μαύρο ή λευκό απλό t-shirt που να είναι αρκετά μακρύ, έτσι ώστε να μπορείτε να το φορέστε μέσα από το παντελόνι. Κάντε το και συνδυάστε το με μια τέλεια 80s ζώνη. Το ενδυματολογικό αποτέλεσμα θα εκπλήξει ευχάριστα και εσάς και τους γύρω σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This