Λουκίλα Καρρέρ: «Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη! Θα θρηνούσαμε νεκρούς»

«Ο Μίμης ήταν τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει»

Must Read

Τον δικό της εφιάλτη περιέγραψε χθες η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία αποκάλυψε πώς έπειτα από τρεις μέρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και θα τους πει ότι πεθαίνουν, καθώς οι γείτονες της βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Έχοντας αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην Καλλιτεχνούπολη η Λουκίλα Καρρέρ μπόρεσε και επικοινωνήσει σήμερα με την εκπομπή «Love it», όπου αποκάλυψε ότι: «Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σήμερα μπορώ και σας μιλώ, όπως μπόρεσα και χθες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια φίλων που μου έφεραν τηλέφωνο για να μπορώ να μιλάω. 70 ώρες χωρίς ρεύμα ξέρετε τι σημαίνει; Μιλήσατε για την παγωνιά, το φαγητό, τη θέρμανση και όλα αυτά. Εγώ θα σας πω κάτι άλλο. Έλλειψη επικοινωνίας. Έχω τρία μηνύματα στη διάθεση των Αρχών που μου είπανε sos πεθαίνουμε εχθές. Παιδάκι που το σώσαμε από πνευμονία, αν δεν ερχόταν είχε άλλη μία ώρα ζωής, κυρία που την κουβάλησαν μέσα από τα χιόνια για να σωθεί. Όταν όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις γιατί δεν έχει μπαταρία, είναι τρομακτικό»

«Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσει τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα», είπε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This