Ο Πούμπουρας αποκάλυψε τη μάχη του με το «τέρας» της κατάθλιψης

Must Read

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον δημοφιλή παρουσιαστή που μας έχει προσφέρει αμέτρητες δόσεις γέλιου με φάρσες που έχει κάνει στην εκπομπή «Πλάκα κάνεις» στον ΑΝΤ1!

O Σάββας Πούμπουρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μου» και μίλησε για την κατάθλιψη και το πώς τη βίωσε ο ίδιος. «Είχα έντονα ενοχικά συναισθήματα. Ξυπνούσα κάθε πρωί γεμάτος ενοχές για το τι δεν έκανα καλά την προηγούμενη μέρα, για το ποιους δεν είχα ευχαριστήσει. Oταν έπεφτα για ύπνο έλεγα “ας μην ξυπνήσω αύριο” για να μη βιώσω όλα αυτά τα πράγματα. Oσο συνεχιζόταν αυτό το μοτίβο, έπινα. Είναι το σημείο που σταματάς να σκέφτεσαι» αποκάλυψε ο Σάββας.

«Χρήματα έβγαζα, στις διακοπές μου περνούσα εξαιρετικά, είχα ερωτικές σχέσεις, αλλά, όταν έκλειναν τα φώτα και ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, εκεί άρχισα να δουλεύω τα πράγματα στο κεφάλι μου, οπότε δημιουργούσα προβλήματα. Δεν είχα ξεκάθαρο το πού πάω, ήμουν χαομένος, ήμουν λίγο απ’ όλα» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Τώρα πρόσφατα μίλησα γι’ αυτό που ήμουν πιο συνειδητός. Πλέον, προτιμώ να χαλάσω τα χρήματά μου σε σεμινάρια, σε ψυχοθεραπεία, παρά σε υλικά αγαθά. Ένα από τα συμπτώματα της κατάθλιψης είναι ότι δεν ζητάμε βοήθεια, γιατί πιστεύουμε ότι είναι μάταιο. Τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι μονόδρομος για την αντιμετώπισή της, υπάρχουν και άλλοι τρόποι και πολλές φορές συνδυαστικοί» είπε, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η ψυχολόγος στην εκπομπή, λέγοντας ότι τα νέας γενιάς αντικαταθλιπτικά δεν έχουν το στερεότυπο των ψυχιατρικών φαρμάκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This