Γιώργος Λιβάνης: «Μετά τον χωρισμό με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχω προχωρήσει τη ζωή μου»

«Η σχέση μου με την Μαριαλένα ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε»

Must Read

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Γιώργος Λιβάνης στο video clip του οποίου πρωταγωνιστεί το πρώην μοντέλο του gntm Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η χημεία τους που έχουν στο video clip είναι εμφανέστατη και πολλοί κάνουν λόγο ότι άνθισε ένας νέος έρωτας showbiz.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη» διέψευσε αυτές τις φήμες και αποκάλυψη πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαστε φίλοι με την Γαρυφαλλιά. Είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία στο τραγούδι και ίσως αυτό να φάνηκε επειδή βγάλαμε ένα ωραίο συναίσθημα στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε φίλοι».

«Δέχομαι φλερτ από θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό. Έχει τύχει να συνομιλήσω με κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα, αλλά το κάνω πάντοτε με σεβασμό. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τολμηρή φωτογραφία!», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Τέλος αναφέρθηκε στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί πέρυσι γύρω από την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που συνέβη, ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Στα προσωπικά μου είμαι καλά αυτή την περίοδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This