Χρήστος Νέζος: «H Αλίκη Βουγιουκλάκη άρχισε να με βρίζει και μου έλεγε “γιατί μου το έκανες αυτό, με κατέστρεψες”»

«Ο πύθωνας με έσφιξε, αλλά βγήκα κύριος, απτόητος, ατρόμητος»

Must Read

Ο Χρήστος Νέζος παρότι σπούδασε οικονομικά στην πορεία τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Ο εν λόγω δημοσιογράφος μάλιστα έχει συνεργαστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης αν αναλογιστεί κανείς ότι στις αρχές του 1990 ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Ρούλα Κορομηλά για την εκπομπή «Πρωινός καφές».

Ο πετυχημένος δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου όταν οι δυο τους έπεσαν μέσα στην λίμνη της Καστοριάς.

«Είχα το μυαλό μου να είναι καλό το πλάνο. Έσπρωχνα σιγά σιγά τη βάρκα, άρχισε να γέρνει τόσο πολύ και συνειδητοποίησα ότι πέφτουμε. Εγώ έχω αλλεργία στα βρεγμένα ρούχα.

Δεν κατάλαβα το νερό επάνω μου, δεν καταλάβαινα τίποτα, σκεφτόμουν μόνο το ρεζιλίκι. Δεν σκέφτηκα ποτέ την γυναίκα, αν πνίγηκε. Όταν βγήκαμε από το νερό, την έβρισα τόσο πολύ και της είπα “με κατέστρεψες, γίναμε ρεζίλι δημόσια”. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Είδα το πλάνο εκατό φορές και έφταιγα εγώ!

Έμεινα μόνο με το εσώρουχο και πήγα απέναντι στο κτίριο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για να ζητήσω βοήθεια. Χτύπησα την πόρτα ενός γραφείου και όταν είπα σε δύο κυρίες ότι έπεσα στην λίμνη και δεν έχω ρούχα να φορέσω, μιλούσαν στο τηλέφωνο και μου απάντησαν “για εσάς μας λένε”!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Νέζος όμως είχε αρκετές ακόμη περιπέτειες να διηγηθεί. Μια από αυτές ήταν όταν επισκέφθηκε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και τον δάγκωσε ένα ανακόντα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσκομείο.

Μετά το τσίμπημα του ανακόντα, ήρθε και το δάγκωμα από ένα τζάγκουαρ. «Το είδα ανάστατο. Άνοιγε το στόμα του και τα δόντια του ήταν σαν καρφίτσες. Το τζάγκουαρ αφήνιασε και με δάγκωσε στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Οι περιπέτειές του όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού ο δημοσιογράφος ήταν τόσο τολμηρός που πήρε αγκαλιά έναν πύθωνα ο οποίος άρχισε να τον κουλουριάζει.

«Είπα θα το κάνω, γιατί δεν φοβάμαι ιδιαίτερα. Είχα ακούσει μία φορά ότι ένας πύθωνας έπαιρνε μέτρα από τον ιδιοκτήτη του… 

Όσον αφορά την επίσκεψή του στον Μύλο των Ξωτικών δήλωσε πως: «Οι παρουσιαστές απομυθοποίησαν το θέμα. Κατέβηκα με τσίτα τα νεύρα, ο κόσμος βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα. Όταν έκλεισε η ζωντανή σύνδεση πήρα τηλέφωνο και τους είπα “εγώ κάνω τον καραγκιόζη για να ανέβουν τα νούμερα, να πουλάνε οι εκπομπές και να απομυθοποιείτε το θέμα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να τα κάνετε εσείς οι παρουσιαστές, να κρεμαστείτε σαν τις μαϊμούδες εσείς”».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μπράβο» η οποία γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη.

«Άκουγα τον Ηλία Ψινάκη να λέει συνέχεια στον Σάκη Ρουβά “δόντια, δόντι”, του το φώναζε για να γελάει ο Σάκης Ρουβάς. Όσο μιλούσαμε με τον Σάκη Ρουβά και την Καίτη Γαρμπή, είχα απέναντί μου την Ελένη Μενεγάκη και την άρπαξα για να την βγάλω στον αέρα. Έμειναν κάγκελο στο MEGA, αυτή η εποχή των shows του MEGA δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σήμερα», τόνισε.

Μία όμως από τις πιο αξέχαστες στιγμές για τον δημοσιογράφο ήταν όταν συνάντησε την εθνική μας σταρ.

«Με την Αλίκη είχαμε συνεννοηθεί τα πάντα, να κάνουμε δύο συνδέσεις αρχικά. Όταν στο μπρέικ ανέβηκα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείο να την πάρω και μπήκαμε στο ασανσέρ, η Αλίκη γύρισε και άρχισε να με βρίζει. Μου έλεγε “γιατί μου το έκανες αυτό, με κατέστρεψες” κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Είχα πάθει σοκ. Η Αλίκη είχε πειραχτεί πάρα πολύ επειδή δεν βγήκε και στην πρώτη σύνδεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This