Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»

«Τα πεθερικά μου για τον αρραβώνα ετοιμάζουν πολλά και διάφορα»

Must Read

Να αρραβωνιαστεί ετοιμάζεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την εκλεκτή της καρδιάς του την Ιλάειρα και ο αρραβώνας θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα της συντρόφου του στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Πρόσφατα μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε πρόβα αρραβώνων με την παρουσία των γονιών της Ιλάειρας.

Ο γνωστός παραγωγός μιλώντας σήμερα στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στον επικείμενο αρραβώνα του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν σε όλη την πλατεία του χωριού» 

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συνευρέθηκαν ερωτικά, αποκαλύπτοντας πως πλημμύρησε από συναισθήματα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

«Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This