Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με τον Μισθοφόρο! Άμεση διάψευση ότι είναι μάνατζέρ του ο Κωνσταντάρας

Must Read

Ένα «τιτίβισμα» του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έκανε πυρ και μανία τον 55χρονο τραγουδοποιό, ο οποίος δεν παρέλειψε να του απαντήσει δημόσια με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Ο πρώην παίκτης του πρώτου «Survivor» του Σκάι, ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι Μισθοφόρος, σχολιάζει συχνά μέσω twitter τα τεκταινόμενα στον φετινό κύκλο του reality, όπου παίρνει μέρος -μεταξύ άλλων- και η 22χρόνη σύντροφος του Δάντη, Ασημίνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναφέρθηκε στη «βόμβα» που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο συμβούλιο του νησιού σχετικά με το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή δέχτηκε από τους παίκτες των Μαχητών Γιώργο Κατσαούνη και Σάββα Κάλφα να υποδείξει ως προτεινόμενο ένα δυνατό μέλος των Διασήμων ώστε να φύγει από το reality, είτε η Ασημίνα είτε η Σοφιάννα Αβραμάκη, που ήταν τότε υποψήφιες προς αποχώρηση. «Πάντως, εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. ΥΓ.: Ο νοών νοείτω» έγραψε ο Μισθοφόρος, αφήνοντας αιχμές για… μαγειρέματα.

Τι ήταν να το πληροφορηθεί αυτό ο Χρήστος Δάντης, έγινε… έξαλλος και έγραψε λίγες μέρες μετά σε ανάρτησή του στο facebook: «Αγαπητέ συνωμοσιολόγε, έχω να δηλώσω, επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρία Spin Records – Digital Ray, της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου από το 2016 έως το 2019. Οποιοδήποτε σενάριο, λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το “φάντασμα” μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο “Survivor”, αλλά λυπάμαι, “φίλε” μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημά σου. Να προσεχείς, λοιπόν, για όποια διατύπωσή σου αφορά το πρόσωπό μου στο μέλλον. Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson ή Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και “νοών”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This