Πυρ και μανία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καθηγητή που χλεύασε μαθητή επειδή φόρεσε φούστα

«Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ό,τι φαίνεται»

Must Read

Σάλος δημιουργήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου καθώς ένας καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά σε έναν μαθητή που φορούσε φούστα στο σχολείο. Συγκεκριμένα ο εν λόγω καθηγητής χλεύασε τον μαθητή λέγοντάς του πως «είναι η ντροπή της κοινωνίας».

Όμως οι μαθητές του σχολείου θέλοντας να συμπαρασταθούν στο συγκεκριμένο μαθητή εμφανίστηκαν την επόμενη μέρα ντυμένα σαν κορίτσια και τα κορίτσια ντυμένα σαν αγόρια.

Είδηση αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όντας σε έξαλλη κατάσταση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera» εξαπέλυσε πυρά κατά του καθηγητή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εσύ που είσαι καθηγητής πραγματικά πιστεύεις ότι διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει να βάλει φούστα και έχει δικαίωμα να φορέσει ό,τι θέλει το 2022 είναι αυτή; Θα δεχτώ ότι θα μπορούσαμε να καθίσουμε κάτω και να το συζητήσουμε ή κάτι μπορεί να μην σου αρέσει, ήταν αυτή φράση; Ή ακόμα και αν έχεις απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να καθίσετε δίπλα και να μιλήσετε; Και στο τέλος τι σε νοιάζει εσένα; Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε κανέναν, έφτυσε κανέναν, χλεύασε κανέναν; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ό,τι φαίνεται. Εσύ είσαι η ντροπή της κοινωνίας που δε σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ό,τι θέλει»

«Αν καθίσουμε κάτω και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, για πόσους έχουμε να πούμε καλό λόγο; Έναν στους δέκα αν τον έβλεπα έξω θα χαιρόμουν. Θεωρώ ότι η επιτυχία ενός εκπαιδευτικό είναι όταν σε βλέπουν τα παιδιά σου συνταξιούχο και να σε ρωτούν τι κάνεις και όχι να τον βλέπεις και να λες “α τον μ@@@κα, τι τον είχα στο γυμνάσιο και το λύκειο”. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση και ξεκολλήστε από το τι θέλει να φορέσει ένα παιδί. Μείνετε στην ουσία», είπε στην συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This