«Καταπέλτης» η Ανδρομάχη για τα αρνητικά πρότυπα της τραπ

Must Read

Η Ανδρομάχη, το ανερχόμενο «πουλέν» της Panik Records, προχώρησε σε μια «καυστική» ανάρτηση για την τραπ μουσική και των καλλιτεχνών της, όπου αναφέρει ότι επηρεάζουν αρνητικά τη νέα γενιά.

«Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, καλό θα ήταν να προσέχουμε τι κάνουμε “τάση” μέσα από τα τραγούδια μας! Τα λέω γιατί βλέπω ένα τσουνάμι μαγκιάς, ναρκωτικών, όπλων και αλητείας να κινείται προς το μέρος μας και απλά συνεχίζουμε και τα κάνουμε όλα όπως τα κάναμε και τροφοδοτούμε τον εγκέφαλο αυτών των ανεγκέφαλων αποβρασμάτων με περισσότερη βλακεία! Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για κόκα, πόρνες και όπλα; Δεν βλέπετε τι έχετε δημιουργήσει; Τα 12χρονα πλακώνονται και σφάζονται στα σχολεία σαν μαφιόζοι! 16χρονα κορίτσια ξεπουλιούνται για ένα ποτήρι σαμπάνια σε VIP τραπεζάκια και για ένα story! Το ναρκωτικό πάει και έρχεται και μιλάμε για ηλικίες 12-17» έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/andromache_dim/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This