Σίσσυ Χρηστίδου: Άγνωστοι δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της και τράβηξαν φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της

Must Read

Βαρύ πένθος βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου αφού πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα έπειτα από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές και αρκετοί ήταν εκείνοι που συνόδευσαν την μητέρα της στην τελευταία της κατοικία με την παρουσιάστρια να ζητάει να μην τραβήξουν φωτογραφίες, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της.

«Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά την θέλησή και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου, πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών, αυτών τον τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας.

Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This