Η ώρα της κρίσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ξεκινά η δίκη – Τι «καίει» τον παρουσιαστή

Άγνωστο παραμένει εάν θα παραστεί στο δικαστήριο - Το άγχος και η αγωνία της καταγγέλλουσας

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση για τον γνωστό παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς σήμερα το πρωί, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ξεκινά η δίκη για το revenge porn. Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε, και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παρουσιαστεί ο ίδιος στο δικαστήριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, μετά τις διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι έχει δημοσιεύσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, παρά τη θέλησή της.

Δέκα ημέρες αργότερα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2021, ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ από την πλευρά του ο εισαγγελέας άσκησε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Τι έχει υποστηρίξει ο Παναγιωτόπουλος

Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του 2019, σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί στις αρμόδιες αρχές. «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, «στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», είχε συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019, με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα» είχε δηλώσει o Στάθης Παναγιωτόπουλος, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

«Σπάει» τη σιωπή της η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε αναβολή. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απ’ έξω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», σημείωσε αρχικά η 30χρονη.

«Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, γιατί θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν για αυτή την υπόθεση. Επίσης, δεν θα ήθελα να στιγματιστώ, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ και το έχω καταφέρει, αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μη με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγούν, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», προσέθεσε.

Επίσης, ερωτηθείσα για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με άλλες κοπέλες που έχουν κινηθεί εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η 30χρονη αποκάλυψε πως «εγώ γνώριζα μόνο τη δεύτερη καταγγέλλουσα, γιατί εγώ την είχα ενημερώσει. Τη 42χρονη δεν την ξέρω καν», αναφέροντας πως οι δύο τους έχουν μια τυπική επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Αισιόδοξος για τη δίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Συνεχίζει να ζει τη ζωή του κανονικά

Πυρ και μανία ο ξάδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τα ψευδή δημοσιεύματα: «Η οικογένεια του αισθάνεται αηδία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This