Νίκος Αναδιώτης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Θα ήμουν ο πρώτος που θα τους συγχωρούσε»

«Ευχή μου είναι ο άνθρωπος να μετανοεί και να επανέρχεται στα λογικά του»

Must Read

Στο περιοδικό «Εγώ» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τιμωρία που θα έπρεπε να τους επιβληθεί, λέγοντας πως το κυριότερο για εκείνον είναι να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους όμως θα αποδεχτεί τους νόμους αν κριθεί ότι πρέπει να φυλακιστούν.

«Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή. Ευχή μου είναι ο άνθρωπος να μετανοεί και να επανέρχεται στα λογικά του. Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του.

Θα ήμουν ο πρώτος που θα τους συγχωρούσε. Το να κάνουμε όμως μια πράξη και μετά να ζητήσουμε συγγνώμη, δεν αρκεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες. Σαφώς ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν νόμοι, αν λοιπόν η κοινωνία και οι αρμόδιες αρχές κρίνουν ότι ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο, το αποδεχόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This